Erhverv

Tech-meetup i Nyborg samler landets førende forskere i digitale teknologier

Efter lang tids nedlukning er der endelig mulighed for at mødes fysisk. DIREC bringer landets førende forskere i digitale teknologier sammen til et seminar den 13.-14. september på Hotel Nyborg Strand. Mød Serge Belongie fra det nye AI-pioneercenter, Stephen Alstrup (DIKU), Jan Bardram (DTU), Esben Østergaard fra Universal Robots samt mange flere.

Digitale teknologier er den stærkeste driver for vækst i samfundet og erhvervslivet. Det er blevet bekræftet under corona-krisen, hvor digitale teknologier har været med til at holde samfundet kørende. Det er derfor afgørende at Danmark fortsat har adgang til den nyeste viden og specialister inden for digitale teknologier. Og igen i år kunne dansk erhvervsliv i forbindelse med studieoptag udtrykke bekymring, om der er nok kompetencer til rådighed, så vi kan klare os i den internationale konkurrence.

De to dage byder på oplæg som digitale teknologier inden for bl.a. AI/machine learning, computer vision, big data, dataetik/privacy, IoT, cybersecurity og verifikation af software. Diskussionerne vil berøre diversitet, innovation, og hvordan vi får adgang til flere højt kvalificerede it-specialister og viden på området.

Se programmet her https://direc.dk/direc-seminar-2021/ og tilmeld dig senest den 13. august.

Fakta om DIREC

DIREC er et unikt samarbejde på tværs af otte universiteter i Danmark, og konsortiet bag DIREC består af de datalogiske institutter på Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Copenhagen Business School, IT-Universitetet, Syddansk Universitet, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, som alle har forskergrupper, der kan måle sig med de bedste internationalt. Desuden deltager Alexandra Instituttet A/S, som er ét af Danmarks Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS), der har som mission at omsætte ny it-forskning og teknologi til værdi i form af nye innovative produkter og services hos danske virksomheder og den offentlige sektor.

Kommentarer